Kramfors

Kramfors

tisdag 27 september 2011

Sjävlysande rymdhund i satans verktygslåda

Är det nåt som kan få mig ur form så är det tekniska prylar. Igår köpte jag en iphone 4. Min kamera börjar ha gjort sitt och jag beöver en kamera, eftersom jag fotar en hel del, bla för mina tavlor och utställningar. Dessutom har min mobil gått sönder. Jag köpte en ny för 300 kr, den funkar bra, men har ingen kamera. Jag har hört så mycket om dom där iphone 4 telefonerna. Det ska vara en otroligt bra kamera i den, vilket var största anledningen till att jag köpte den. Den ska vara lätt att förstå och lära sig, vilket jag inte håller med om. Det är så otroligt många inställningar man måste göra. Tex går det typ bara en ringsignal då någon ringer till mig. Finns inte en chans att hinna svara. Säkert nåt man måste ställa in...men var då?? Hur jag än gör så får jag upp vädret i stockholm :-/
Jaja, när det är ordnat så kanske den är ok. Jag ska ju inte använda den till så mycket mer än som en telefon och kamera. Det ska gå att lyssna på musik på den också, men det har jag inte kommit på än hur man gör.
Kameran, som alla har skytit om, tycker jag inte är så bra. Det är svårt att få en bra bild. Elvis ser ut som en självlysande rymdhund med röda ögon, om jag använder blixt. Utan blixt ser man inte honom.
 Det finns sjukt bra musik att köpa på den...men som vanligt fungerar inte det...behöver en kod :-/

  Klarar man av en iphone 4 utan att tappa humöret så kan man gå hur långt som helst. Elvis ser iaf rätt så cool ut som en självlysande rymdhund :-) 
Kanske jag skulle ha varit nöjd över min lilla mobil för 300 kr och köpt en vettig kamera istället.

Jag har upptäckt att en iphone är nog mer en killgrej. Micke gav den namnet Elvira...jag kallar den satans verktygslåda eller tegelstenen, inte så skön att hålla i. Men jag ska sluta kalla den för satans verktygslåda, låter inte så bra. Bättre att tänka possitivt. När den har börjat fungera som jag vill att den ska fungera, kanske den kan vara bra till nåt iaf. Hihi...tur att Micke tycker om den, då kan han få göra grovjobbet med den...att få den att fungera!!!

Nog för mig!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar