Kramfors

Kramfors

fredag 7 mars 2014

De ska va gött å leve!

Den här veckan har väl inte blivit den mest hälsosammaste veckan jag haft. I måndags åt jag och min kompis Sabina på Subway för första gången. Det var riktigt gott.


Sabina


och jag


Min granne kontaktade mig förta veckan och ville att vi skulle fika ihop nån gång, för hon kände sig så ensam, sa hon. Självklart fikar jag med henne. Igår städade jag och fixade gofika som jag tänkte bjuda min granne på. Men när jag knackade på hos henne så var det ingen som öppnade. Jag provade igen lite senare på dagen, men hon var inte hemma då heller. Jag har faktiskt inte sett henne sen förra veckan då hon knackade på hos mig. Hennes bil är hemma, men hon kan ju har rest bort i några dagar och tog tåget eller bussen istället för bilen. 


När vi bodde på Gotland och skulle flytta därifrån så fick jag och Micke en present från våra vänner där som minne från Gotland. Det var en baksten av Gotländsk kalksten. Jag har faktiskt inte provat den förrän idag. 


Jag överraskade Micke med kalkstensbakad pizza när han kom hem från jobbet. Den blev riktigt god och botten blev så där perfekt som jag vill ha den. 

Ja, som sagt...inte har det varit en särskilt hälsosam vecka, men de ska va gött å leve :-)

Jag tränar ju mellan varven, så nåt gott ska jag väl kunna unna mig. 

Ha en trevlig helg du som läser detta! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar