Kramfors

Kramfors

fredag 14 maj 2021

Sommaren är här

 

Sommaren har kommit hit till Gotland. Vi har haft över 25 grader varmt och turisterna har börjat komma. Den här bilden tog jag på Kovik för några dagar sen, en riktig härlig sommarbild på surfare. 

Jag har inte riktigt mått bra. Det har varit lite mycket nu den sista tiden och det blir som en inre stress. Elvis är sjuk, Nemo blev attackerad av en annan hund och jag och Micke försöker få ihop sommaren med allt vad det innebär. Jerry fyller 50 år i sommar och Linda fyller 40 år. Dessutom ska vi upp till Mellansel och fira Pappa som har fyllt 70. Det är svårt att få till något då vi är mitt uppe i en pandemi. Att ordna upplevelaepressenter är inte så lätt då så mycket är inställt pga pandemin. Jag är inte stresstålig och blir lätt stressad för typ ingenting. Värmen som har varit i några dagar har ju inte gjort det lättare.

Du kanske vill veta hur det har gått för Nemo. Hans sår har läkt jättebra och igår var det hans sista dag med medicin. Hans knä var svullet ett bra tag men nu är det bra. Han hade mardrömmar då han sov, men det tror jag inte han har längre. Allt har gått jättebra.

                      Mina två ögonstenar 😍

Ha det bäst! Kolla in här på Angelicas hörna lite då och då. Jag skriver snart igen. 


1 kommentar: