Kramfors

Kramfors

måndag 26 juli 2021

Norrlands trip

 

            Micke och Nemo på Gotlandsfärgan 

I onsdags åkte vi upp till Norrland. Först var vi i Norrfällsviken, vi bodde hos Lars och Mari i deras sommarstuga. På torsdagen var vi hela dagen hos Mickes Mamma i Kramfors. Hon har precis nyligen flyttat till en lägenhet. Det blev lugna och fina dagar i Norrfällsviken och Kramfors.


De här två bilderna tog jag genom bilrutan. Det är så otroligt vackert i höga kusten. 

                Wilma 3 veckor gammal 

Jens och Anlo har fått sitt andra barn. En flicka som heter Wilma. Jens och Anlo och lilla Wilma var i Norrfällsviken på onsdag när vi kom. Hon är så söt. Vi hade köpt en mörkblå klänning och ett gosedjur till henne. 


Nemo och jag tog tidiga morgonpromenader när vi var i Norrfällsviken. Så skönt att gå i lugn och ro. Det var bara en och annan golfare ute. 

På fredag åkte vi till Mellansel och firade pappa som har fyllt 70år. Regina och Samuel kom dit också och Linda med sin familj och Jerry med sin familj. Festen var på lördagen. Jag tänker skriva om det i nästa inlägg. Det blir i två blogginlägg denna Norrlandsresa, annars blir det för mycket. Håll utkik, det dröjer nog inte länge. 

Ha det bäst och tack för att du tittade in på min blogg. 

Vill visa denna bild också. Nemo ger oss kramar då och då under bilresan. Han har bilbälte på sig men han når så han kan ge oss en kram eller en puss då och då, så sött! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar