Kramfors

Kramfors

söndag 22 augusti 2021

Höstkänsla

 Det är fortfarande bara Augusti, alltså fortfarande sommar, och det är fortfarande sjukt varmt på dagarna. Även de dagar det regnar så ligger temperaturen på 18-20 grader och ibland mer. Jag tycker verkligen inte om sommaren och värme. Men det positiva är att det åtminstone inte är runt 30 grader varmt som det har varit hela sommaren och min huvudvärk har släppt. Jag har ju haft migrän hela Juni och Juli pga värmen. 

På morgonen då jag tar min tidiga promenad med Nemo så är det faktiskt svalt och skönt. Äntligen kan jag börja använda mina skjortor. Det har ju varit för varmt för dem. Jag får faktiskt lite höstkänsla nu på morgnarna. Det är lite höst i luften, så mysigt. 

Jag har försökt att göra lite höstmys hemma med tända ljus och mer hemlagad mat. Jag fixar inte att stå laga mat i 30 graders värme som det har varit. Nu kan jag mysa på i köket och laga god mat. I går bjöd vi hem Lena på middag. Jag gjorde lasagne. Till efterätt blev det glass med kolasås och chokladfingrar. Så gott och så mysigt. 

Så här smarrig blev lasagnen 😋. På kvällen tog jag och Lena en promenad med Nemo. Hon är så lättsam att umgås med. Jag gillar verkligen Lena. 

Det är inte bara jag som tycker om Lena. Nemo älskar henne. Varje gång jag säger att Lena ska komma så springer han till köksfönstret och spanar efter henne. Han blir så otroligt glad när hon kommer. 

Hoppas du som läser har haft en bra sommar och nu önskar jag dig en trevlig sensommar och en mysig höst. Ha det bäst! 

Tack för att du tittade in på min blogg. Kom gärna tillbaka. 

1 kommentar:

  1. Harrah's Lake Tahoe - Mapyro
    MapYRO 다파벳 is a fun and 천안 출장마사지 easy way 김천 출장샵 to find, recommend and talk about Lake Tahoe. Find out what works well with friends and family 용인 출장안마 and see activity. 춘천 출장샵

    SvaraRadera