Kramfors

Kramfors

måndag 11 april 2011

Lång och trevlig vårutflykt


Igår åkte jag, Micke, Bim och Christina ner till Hoburgen, vi tog naturligtvis med oss hundarna. Det är härligt med våren. Blåsipporna blommar för fullt nu och bilden ovan är från gårdagens utflykt. Det var skönt att åka ut, men jag blev jätte trött. Vi gick väldigt mycket och många backar blev det, dessutom hade vi stannat vid på Folkeryds och käkat pizza på vägen ner, så jag var jättetrött. Det blev en lång dag, men rolig.


Vi kom till ett mysigt litet fiskeläger. Det var både mysigt och det fanns otroligt mycket att fota där. Både jag och Micke gick runt som galna turister och fotade varje vrå på fiskelägret. Hundarna älskade att springa där.


Det här lilla huset fanns i fiskelägret. Murgröna, som är Gotlands landskapsväxt, växte flitigt.


Det blev som sagt en lång dag, men det behövde vi nog alla, speciellt jag som oftast bara är hemma ensam hela veckorna. Men visst blev jag trött och slut, och humöret gick upp och ner. Jag gjorde illa mig några gånger, då min balans inte var den bästa. Blir ju alltid så yr då jag är trött. Och då blev jag lite irriterad, men det gick över lika fort igen.

Idag ska jag ta det lungt. Hade egentligen behövt tvätta, men jag har ingen ork till det. Kroppen och skallen säger ifrån. Måste ju få visa mitt strandfynd, som jag hittade igår. En fossil till min fossilsamling.


See you later!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar