Kramfors

Kramfors

torsdag 12 februari 2015

Längesen

Nu är det längesen som jag skrev här i bloggen. Senast var i augusti. Livet har rullat på och det har blivit ett nytt år. Jag har inte varit så pigg det senaste halvåret. Mitt hjärta har blivit sämre. De vet inte riktigt orsaken men det är inte helt ovanligt att man får problem med hjärtrytmen med mitt hjärtfel. Jag har för låg puls och ibland rusar hjärtat iväg och slår för fort istället. Jag är under utredning och står i kö för en rad olika undersökningar. Det känns inte så kul eftersom jag har svårt för sjukhus, men jag vet att läkarna är duktiga, så det känns bra. 


Från nåt av mina sjukhusbesök. 

Nu får jag ta det lugnt. Jag får inte träna men jag får ta promenader. Jag vet att de är så duktiga nu förtiden läkarna, så jag är inte orolig för mitt liv. Däremot gruvar jag mig för alla undersökningar. Jag vänjer mig aldrig vid dom. 

Lägenheten som vi bor i nu fungerar inte så bra för oss. Luftkonditioneringen är dålig här och ofta tar det tid innan varmvattnet kommer och ibland är vi utan vatten. Dessutom har trapporna blivit för jobbiga för mig, så vi ska flytta. 

Vi har fått tag på en lägenhet inne i Pingstkyrkan. Det känns bra. Det är inte riktigt klart när vi kan flytta, men det blir under våren. 

Ha det bäst du som läser min blogg och tack för att du tog dig tid att läsa. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar