Kramfors

Kramfors

måndag 17 januari 2011

Grannyra och annat yrande

Igår var det tv inspelning av Grannyran i Visby. Jag, Micke, Bim och Christina var där och tittade, så har man tur (eller otur) så ser man oss i tv på fredag. Grannyran har varit i Visby tidigare, 2008. Då var vi också där och tittade. Några av idoldeltagarna var med i år och sjöng. Det var Andreas, Olle och Minnah. De var riktigt duktiga alla tre. Andreas och Olle sjöng duet.

I veckan som gått så har jag fortsatt med mina tavlor som jag ska ställa ut nästa månad. Det går inte så bra. Vår dator är det segaste som jag har varit med om. Nu börjar jag bli stressad på riktigt. Jag hoppas jag hinner klar med tavlorna. Jag har tre mindre och en större klar som jag har fört över till mitt usb minne, men jag behöver göra fler tavlor. Det är inget måste, men har jag stått i kö i ett år på att få ställa ut och dessutom får chansen att göra det i Visby innerstad i en månad, så vill jag ju visa upp fler än bara fyra tavlor. Jag hade hunnit göra fler om inte vår dator är så knäpp, men jag ska försöka hinna några till under den här veckan och sen måste jag lämna in dom för framkallning och rama in dom.

Jag har en dikt till ett nyfött barn, "Vila lilla vän", heter den. Den skulle jag vilja göra en tavla av men har inget passande foto till den. Det blir ju lite trist med bara text. Jag har en idé som jag skulle kunna göra istället för att ha ett foto, och det är att göra tavlan för hand och inte data gjord...men då krävs det mer grejor. Vi får se hur jag gör.

Nåja, nu ska jag ta mig ett bad. See you later!

2 kommentarer:

 1. åh vet du vad som är jättefint det är om man handstämplar texten på tavlan. Om du hade bott närmare så hade du gärna fått låna massor med stämplar utav mig. ... men det kanske går att skicka. =) Beror på vad du hade tänkt dig.
  Måste kika runt å se om jag hittar dina tavlor ngnstans här på sidan.

  Ha det bäst vännen. Kram

  PS. kan du inte köra en återställning utav datorn så kommer den säkert upp i kapacitet. DS

  SvaraRadera
 2. Hej Erica! Jag tror inte jag hinner göra några handgjorda tavlor, men tack för tipset. Jag ska göra klart det sista idag och i morgon åker jag in till Viby och framkallar dom och ramar in dom. Det måste bli klart idag.
  Jag har inte lagt ut några tavlor än, men ska göra det sen. Då ska jag ta kort på utställningen då tavlorna hänger på plats.

  SvaraRadera