Kramfors

Kramfors

tisdag 8 februari 2011

Ingen cola & tavelförsäljning

Klockan är inte så mycket. Jag klev upp klockan fem, som jag oftast gör. Det är skönt med dom här tidiga mornarna. Jag försöker sluta med cola. Jag drack upp det sista i går och har köpt hem juice istället. Vi får se hur det går. Jag tror att om det ska fungera för mig så måste jag sluta helt. När jag slutade att röka, för snart åtta år sen, så var det enda sättet att sluta helt. Jag hade provat med nertrappning. Jag provade att byta ut ciggaretterna mot snus, men det slutade bara med att jag både rökte och snusade. Så det enda som hjälpte mig då var att sluta helt, utan nedtrappning eller nåt liknande. Jag tror att jag måste göra lika dant då det gäller colan.

I lördags så ringde min kompis Bim och berättade att jag har fått en av mina tavlor på utställningen såld. Hon och Christina var på caféet där och fikade och då såg dom att en tavla som jag har gjort hade blivit såld. De sätter upp röda märken för de tavlor som blir sålda. Det var dikten "vila nu lilla vän", som hade blivit såld. Jag blev verkligen glad. Ingen av oss har varit där sen i lördags, så jag vet inte om jag har fått fler sålda eller om Bim har fått nån såld. Naturligtvis hoppas jag på att få fler tavlor sålda, men en är också bra. Till helgen ska jag försöka ta mig in till Visby och gå till bok och café porten och fika. Då får jag ju se om jag eller Bim har sålt fler tavlor.

Igår började jag med att rensa bort massa saker och bära ner till förrådet. Det ska jag fortsätta med i dag och om jag hittar en tvättid så ska jag ta den också. Det bästa är om jag får en tid imorgon klockan sju för då har man längst tvättid. Dom andra tiderna är kortare.

Men nu blir det frukost!

1 kommentar:

 1. Hej!

  Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg
  att du skriver att du är sjukskriven.

  Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

  Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: www.afaforsakring.se/sjukforsakring

  Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.

  Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
  www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

  Vänliga hälsningar

  Magdalena Khallagi

  AFA Försäkring

  SvaraRadera