Kramfors

Kramfors

fredag 24 augusti 2012

En kväll i Beverly Hills

Igår då Micke kom hem från jobbet gick vi bort med tomma kartonger till återvinningen. Det var skönt att få bort dom, men vi har många kvar som vi ska ta ikväll. Nu har vi fått låna en bil av Patrik och Veronica, så ikväll blir vi av med alla kartonger.

Vi tog en promenad upp till Patrik och Veronica, då vi skulle hämta bilen, och såg att dom bor tydligen i ett mycket välkänt och fint område, nämligen Beverly Hills =)
Åtminstone visade skylten så, och vi bor alldeles i närheten. Nåja, det rätta Beverly Hills ligger ju på ett helt annat ställe, det vet ju alla, men lite kul är det med skylten. Vi blev kvar i "Beverly Hills" hela kvällen. Det var kul att träffa Patrik och Veronica och pojkarna deras.

Idag ska jag fortsätta att greja här hemma. Vill börja få ordning. Ska leta reda på tvättstugan också. Den är helt spårlöst försvunnen, men den ska finnas här någonstans. Har ju sett den, men varken jag eller Micke minns vart den var och ingen av nycklarna passar till nån av dörrarna, alltså en tänkbar tvättstugedörr.

Nä, lite te nu så jag kan sätta igång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar