Kramfors

Kramfors

tisdag 14 maj 2013

Inställd bröllopsresa

Det var ju tänkt att jag och Micke skulle vara i Malmö nu för att fira att vi har varit gifta i 10 år. Vi hade bokat ett dubbelrum på ett hotell i Malmö och köpt biljetterna till semifinal 1 för Eurovision song contest. Det var betalt och klart. Det var längesen som vi beställde biljetterna och bokade rummet, eftersom vi ville vara ute i god tid för att vara säker på att det skulle finnas kvar.

Tuvärr blev ju Elvis dålig i början av detta år. Det var till en början något som vi trodde skulle gå över. Men han har varit dålig hela året, och är fortfarande krasslig, även om jag tycker han ser ut att må något bättre nu. Han är fortfarande under utredning och vi har inte fått svar på vissa prover än. Det gör att vi har bestämt oss för att stanna hemma med Elvis. Det känns dumt att skaffa hundvakt och lämna bort honom då han inte är 100% frisk och vi inte vet vad det är. Det är inte sjyst mot hundvakten om han skulle bli sämre och vi är långt ner i landet. Dessutom vill vi finnas till för Elvis om han skulle bli sämre.

Eftersom det inte gick att få igen pengarna för varken hotellrummet eller biljetterna, så beslöt vi att ge bort det. Vi tyckte båda att vår vän Taru skulle ha det. Hon tog emot det och är nu i Malmö med sin svärmor :-)
Ikväll ska de gå på Esc. Vi får sitta här hemma och se det på teve istället.
Visst känns det tråkigt, men samtidigt är det ganska skönt att vara hemma. Jag undrar hur pigg jag skulle ha varit ikväll efter en lång resa och många nya intryck mm. Det kanske bara hade varit jobbigt. Det är nog inte så dumt att sitta framför teven och äta ostbågar. Jag säger som Askungen "Vad är väl en bal på slottet?"

Jag unnar verkligen Taru och hennes svärmor detta. Jag hoppas de får det trevligt. Jag har haft lite kontakt med Taru sen de kom dit och hotellrummet var bra med bra frukost buffé och hotellet ligger bara 15 minuters resa med tåg från Malmö arena. Det låter bra!

Idag har jag städat hela lägenheten. Eller jag började redan igår för att orka. I morgon kommer Mamma på besök. Hon ska sova över här, så då måste det vara städat och fint så lilla mammsen trivs.

Här kommer en bild på mannen i mitt liv, han jag gifte mig med för 10 år sen. Han som älskar mig som jag är och som jag älskar oerhört mycket. Jag älskar dig Micke!

1 kommentar:

 1. Jag önskar er en riktigt fin och härlig kväll framför TVn.
  Det tror jag ni får.
  För om man gör någon annan glad kommer det glädje tillbaka.
  Tack för att ni gjorde det här för Taru och hennes svärmor.
  Kram.
  Tolmia

  SvaraRadera