Kramfors

Kramfors

söndag 1 maj 2011

Sköna Maj välkommen

Maj månad, sköna Maj! Härlig tid då blommorna blommar, fåglarna sjunger som allra finast och det är sommar i luften.

I torsdags var det avslutning på Mickes matlagningskurs. Han har gått en kurs med inriktning på thaimat. I Torsdags hade dom fest och jag var bjuden. Ojoj, så god mat det var och så fint dom hade dukat. Det var en kycklinggryta som var ganska stark, men god. Dom hade också nåt jättegott kött med grönsaker och desutom supergoda räkor, som man kunde äta ihjäl sig på, om man fick. Till det serverades det ris. Så otroligt gott!!

I går var jag och Micke till Hemse. Vi stannade av på en affär på vägen dit. Dom har lite av varje där, men jag köpte bara deo spray, en tändare och godis.

I Hemse körde vi bara omkring och tittade på olika ställen. Vi gick inte i några affärer där. Eftersom det var så varmt, så hade vi Elvis hemma. Det skulle bli för varmt för honom i bilen.

På kvällen var vi med Bim och Christina. Först var vi på Warfsholm och tittade på majbrasan där. Men dom hade ingen körsång, och Christina ville höra på nån kör, så då åkte vi till Klinteberget. Dom hade fackeltåg, majbrasa och körsång. Visst håller jag med Christina om att det ska vara lite körsång på valborg. För vad vore väl en majbrasa utan "Sköna Maj välkommen"?

Sen gick vi hem till Christina och fikade. Vi kom hem i natt nån gång.

Idag ska vi städa här hemma och ev se en film. Det kan vara skönt att få koppla av med en bra och mysig film efter ett städpass.

See you leter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar