Kramfors

Kramfors

torsdag 3 mars 2011

Promenad i Klinte med hund & kamera.

Igår tog jag och Elvis en promenad bort till Warfsholm, här i Klintehamn. Med mig hade jag min kamera. De finns inte så mycket att fota här i Klinte, Warfsholm är det finaste stället vi har här, så det blir ju mycket fotande just från Warfsholm. Den första bilden här, blev den bästa igår, tycker jag.

Tänk att det är så fint även på vintern.
Elvis på Warfsholm


En liten pippi fågel simmar i det kalla vintervattnet.

Det är kul att fota. Jag längtar till våren då vårblommorna börjar komma.
Jag hoppas jag får möjlighet att åka iväg lite längre här på Gotland, så inte alla mina bilder blir här ifrån Klintehamn. Det är ju svårt då jag inte har körkort att ta mig ut själv, förresten så skulle jag förmodligen köra vilse om jag hade körkort. Problemet är att det kan vara svårt att få med mig min man på längre turer, så min förhoppning är att mina vänner vill åka ut till nåt fint ställe, där vi kan ha hundarna med oss, och jag kan fota och vi kan äta nåt gott, det längtar jag efter. Men snart är det vår och då brukar vi åka iväg på några små turer, det ser jag fram emot.

Idag eller i morgon får jag hem fler böcker av 13 poeter söker läsare. Jag har några vänner som har beställt boken och som ska få den nu. Det är så kul att få sälja böcker som jag har gett ut, eller som i det här fallet, där jag och 12 poeter till samsas om sidorna i en antologi med dikter. Den är samanställd av Anna Svedberg.
Om du är intresserad av att köpa boken så har jag länkat till den till höger här på min bloggsida.

Bjuder på en bild till från gårdagens promenad.


Elvis hittade en pinne som han slaktade.

1 kommentar:

  1. När jag och Alice kommer blir det nog roligare att gå till Warfsholm med hundarna. :)

    SvaraRadera