Kramfors

Kramfors

måndag 16 juli 2012

Flytt till landet

Min kompis Christina har hittat ett jättefint hus ute på landet. Hon håller på att flytta in i huset nu. Hon och Bim sov första natten där i natt. Jag, Micke och några till har hjälpt till med flytten. Det har gått bra. Jag kan ju inte bära så tunga saker eller gå upp och ner i trapporna så mycket, så jag har fått gjort det jag har kunnat. Jag har ju haft mitt hjärtfel i hela mitt liv, så jag har ju lärt mig hur mycket jag orkar och att ta det lugnt. Det som är jobbigast är mina vänners omsorg. Jag förstår att dom menar väl, men ibland blir det för mycket. För varje grej jag bar så var det alltid nån som sa: "glöm inte att vila Angelica!" eller nåt liknande. Första grejen jag bar så mötte jag en i trappan som sa: "oj, du är effektiv du". Det var när jag hade precis kommit dit :-/
När allt för många tyckte att jag skulle vila, så gjorde jag det. Då kom en person och sa: " om du är trött så kanske du ska åka hem".
Deras välvilja blev lite för mycket för mig, så jag tog det sista rådet och åkte hem. Men det var skönt att få komma hem, så det var inte sån dum idé.

Fossilerna som jag plockade i fredags, som jag skrev om i förra blogginlägget, har jag gjort en ljusstake av. Sätter in en bild på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar