Kramfors

Kramfors

onsdag 13 februari 2013

Hjärnkontoret ur funktion, återkommer inom kort

Det blev lite mycket för mig i helgen. I fredags fyllde Mickes mamma år, så då var vi där och uppvaktade henne. I lördags åkte vi till mina föräldrar i Mellansel. Där stannade vi till söndag em. Som du vet vid det här laget, du som har följt min blogg eller känner mig, så blir jag oftast dålig dagen efter och ibland i flera dagar då jag har varit igång mycket. Eller det behöver ju inte vara mycket heller, det räcker oftast med att jag har varit borta eller gjort något. Jag tog ju det lugnt när jag var i Mellansel, men det är ju alla intryck som gör att jag blir så dålig. Stroken och att jag har legat i hjärt och lung maskin har satt sina spår. Min skalle klarar inte riktigt av att sortera alla intryck och jag blir extremt trött. Oftast kommer det som sagt efteråt.

I måndags var jag väldigt trött, men tyckte ändå att jag hade klarat mig ganska bra. Men på em då jag skulle ut med Elvis så han jag bara gå en bit då jag fick hjärtklappning, toksvettades. Det bara rann svett på mig. Hörseln försvann från och till och jag fick yrsel och blev helt svag i benen. Jag vände om och tog mig hem, men det var jobbigt. Det var de längsta 10 min i mitt liv. När jag kom hem tog jag några mackor och gick och la mig sen. Somnade på studs och sov en stund. Mådde lite bättre sen. Igår sov jag också ovanligt mycket.

Idag mår jag bra, men helt bra är jag inte. Men det är lugnt. Jag vet ju att det går över.

Idag ska jag ta det lugnt. Igår blev jag tvungen att gå in till stan och köpa en present till Mickes syster dotter som fyller år till helgen. Hon bor i Stockholm men hennes föräldrar ska åka dit i morgon, så då ska vi skicka paketet med dem. Men det var bara roligt att köpa en present. Även om det tog på krafterna så var det roligt att gå och titta i present butiken. Jag hittade något jättefint, som Mickes syster hade tipsat mig om. Jag kan ju inte skriva vad det är här ifall Linda, Mickes syster dotter läser detta :-)
Jag hoppas hon blir glad över det.

Här kommer några bilder på min syster, som också heter Linda, och hennes son Till. Det är bilder som jag tog i helgen då vi var i Mellansel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar