Kramfors

Kramfors

tisdag 2 april 2013

Jag har aldrig slutat tro

"Jag har aldrig slutat tro, att efter varje natt väntar gryningen"...ja, så börjar Carolas "Fångad av en stormvind".
Jag mår bra, men det har varit lite mycket det här året. Det jobbigaste är ju att Elvis inte är pigg, men det är ju inte allt. Jag har varit dålig och inlagd på Iva, och nu har det varit mycket med tandläkarbesök. Jag var ju till tandläkaren förra veckan för att en tand hade gått av. Den var så trasig så den fick de dra ut. Det var väl inget märkvärdigt med det, förutom att den var krånglig. Det jobbiga var ju kostnaden. Jag har fortsatt haft tandvärk och trots värktabletter så blir det bara värre. Idag fick jag komma till tandläkaren igen. Det visade sig att jag inte har några hål. Jag har jättefina tänder, fick jag veta. Det var ju roligt att höra och en lättnad. Men jag har ju ändå ont. Röntgenbilden visade att jag har en ny visdomstand som växer under min gamla visdomstand, och det är det som gör ont. Det kan göra ont i flera tänder och kännas som tandvärk, sa tandläkaren. Eftersom det krävs specialister för att åtgärda det, så ska jag till Sundsvall och bli opererad.
Det är jag inte så orolig över, inte själva operationen, men vad det kommer att kosta, det är jag orolig över.

Igår gick jag och Elvis en tidig promenad efter Kramforsån. Det var så lugnt och fint. Jag fotade lite med mobilkameran. Fick några skapliga vårbilder. Jag tycker islossningen på vattnet är så fint, så jag tog några foton på det. Jag såg en hackspett långt uppe i ett träd, som jag också fotade. Den syns nästan inte på bilden. Man ska nog ha en systemkamera med objektiv för att få en bra bild på den.

Jag tar det fortfarande lugnt med Elvis, även fast vi inte har några restriktioner nu då det gäller promenaderna. Men jag ser ju på honom att han är trött och har sämre ork. Det är i stort sett han som bestämmer takten och vart vi ska gå. Han tycker om att gå efter ån, så det gör vi ofta. Där går det så många andra hundar, så det finns mycket lukter för honom där. Dessutom brukar han nästan alltid träffa någon av sina kompisar då vi går där. Hans favorit är Bilbo.

Jag lägger ut några bilder som jag tog igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar