Kramfors

Kramfors

fredag 5 april 2013

Njuter av det sista

Snart är vintern slut, ja den är redan slut. Våren är här! Jag som älskar vintern försöker att njuta så mycket som möjligt av det som finns kvar av den. Jag är ute mycket på dagarna. Idag gick jag och Elvis efter ån, fast vi valde att gå på skoterspåren isf på vägen, för det var så lerigt och blött på vägen. Elvis fick springa lös och han hoppade, sprang och skuttade av glädje. Han hittade en pinne som han lekte med. Han var ovanligt pigg nu på den senaste promenaden. I morse gick jag samma väg, men då blev han tvärt trött och bara satte sig och ville inte gå. Nu ligger han helt färdig och sover.
Det gäller att man läser av Elvis och låter han bestämma. När han inte orkar så kan jag ju inte truga honom till att gå, men när han är pigg och vill leka, så måste han ju få göra det. Bara jag inte låter honom hålla på för länge. Det är ju svårt för en hund att sluta då det är roligt, även fast det blir jobbigt för honom.

Idag ska vi till Inga-Britt och Palle. Rasmus är nyklippt så vi ska dit och titta på honom och se hur han blev. Han har samma frisör som Elvis, så han blev säkert bra. Inga-Britt ringde och sa att han blev jättefin.

1 kommentar:

  1. Skönt att har är så pigg att han orkar gå lite längre promenader ibland.
    Roligt att han får träffa kompis.
    Kram

    SvaraRadera