Kramfors

Kramfors

onsdag 14 november 2012

Skriv inte i det!

Idag är jag hundvakt igen. Rasmus är här och Elvis och han busar för fullt just nu. Jag har nyss gått en promenad med dom. Du skulle se Elvis vad lycklig han blev då Rasmus kom i morse och vi gick promenaden. Han är så glad för sin kompis och dom leker så bra ihop. Dom busar så mattorna flyger. Fast det är inte bara mattorna som flyger omkring här när hundarna härjar. Dammråttorna vill visst också vara med då hundarna busar. Nä, idag blir det till att röja här hemma. Tvättsäcken är överfull, men som tur är så fanns det tvätt tid och jag har satt igång första maskinen.

Jag får nog dela upp det, så jag orkar. Jag kan tvätta och börja med städningen idag, och fortsätta att städa i morgon.

Damm torka måste jag göra också, innan det blir så man kan skriva i det *skratt*. Jag har en kylskåpsmagnet där det står "Du får röra dammet, men var vänlig skriv inte i det."
Jag köpte den då jag var på Öland, om jag inte minns fel. Tyckte att den passade till vårt hem, åtminstone ibland.

När jag bodde i Uppsala och gick på Livets ord, hade jag två vänner från Canada som jag blev vän med, Tom och Nicki hette dom. Nicki var nära vän med Carola Häggkvist, vilket jag var glad över eftersom jag då och då fick kläder av hon som Carola hade haft. Men det jag skulle berätta om Tom och Nicki var att dom hade en text på väggen i köket där det stod "Bättre med lite skit i hörnen än ett rent helvete". Hihi, så sant, men den texten är lite för vågad för att jag skulle sätta upp på väggen. Jag undrar om Tom och Nicki förstod vad det stod. Tom kunde ingen svenska och Nicki kunde ganska bra svenska, men dom hyrde lägenheten möblerad och klar medan dom gick på bibelskolan. Efter skolan flyttade dom tillbaka till Canada. Men texten är inte så tokig, tycker jag :-)

Nåja, det var nog med mina dammråttor och Canadensare. Back to the work! Disken först.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar